Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Välkommen till ombudsvalsmöte!

Hej kära medlem!

Tack för att du finns. Genom ditt medlemskap stödjer du Djurens Rätts viktiga arbete för djuren och det är väldigt värdefullt. Då du är medlem i Djurens Rätt och bosatt i Kristianstad innebär det att du tillhör Djurens Rätt Kristianstad och blir därmed kallad till vårt ombudsvalsmöte inför Djurens Rätts riksstämma.

31 maj-2 juni 2019 samlas representanter för Djurens Rätts lokalorganisationer i Örebro för att bland annat välja förbundsstyrelse och besluta om verksamhetsinriktning. Alla medlemmar är välkomna att närvara på riksstämman, men endast de som valts som ombud har rösträtt.

Tidigare var det bara lokalavdelningar inom Djurens Rätt som kunde välja ombud till riksstämman. Men sedan en tid tillbaka är det tillåtet även för kommuner som inte har en lokalavdelning – precis som vi i Djurens Rätt Kristianstad – att välja ett ombud som representerar kommunen på riksstämman.

Ta din chans att påverka Djurens Rätts arbete genom att delta på vårt ombudsvalsmöte. Kom ihåg att betala årets medlemsavgift innan mötet för att ha möjlighet att rösta. Vi bjuder på fika!

Tid: 10 februari kl. 15
Plats: Medborgarskolan, Magasinsgatan 2, 291 32 Kristianstad

I samband med ombudsvalet kommer vi ha ett medlemsmöte. Du är varmt välkommen att delta! Kan du inte komma på mötet men ändå vill veta mer och kanske bli aktiv i Djurens Rätt? Du är alltid välkommen att kontakta Djurens Rätt Kristianstad med frågor om mötet eller andra frågor om vår verksamhet på kristianstad@djurensratt.se. Du hittar oss också på Facebook genom att söka på ”Djurens Rätt Kristianstad”.

Varmt välkommen och tack för ditt stöd!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *