Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Om oss

Gör skillnad

Vill du också göra en skillnad för djuren? Utvecklas som människa? Diskutera djurrätt och sprida information till mängder av människor? Träffa andra aktiva inom Djurens Rätt? Hjälpa Djurens Rätt att bli en ännu bättre organisation? I så fall ska du bli aktiv i  lokalgruppen här i Kristianstad!

Medlemsmöten

Vi träffas en gång i månaden, normalt sett den första tisdagen varje månad klockan 18.30. Då ses vi på Magasinsgatan 2 i Medborgarskolans lokaler. Håll utkik på vår facebooksida för mer information kring teman och eventuella ändringar av tid & plats.

På våra möten välkomnas alla som är intresserade av Djurens Rätt och djurrätt. Vanligtvis bjuds det på god veganfika och det diskuteras vilka djurrättsaktiviteter vi kan anordna i Kristianstad. Vi vill ha dina förslag – kom, så planerar vi tillsammans vad vi ska göra. Ju fler vi är desto roligare blir det!

Bli aktiv!

Alla som är medlemmar, eller som skulle vilja bli medlemmar, kan också bli aktiva i Djurens Rätt Kristianstad. Inga förkunskaper krävs och alla är välkomna! Ett ypperligt tillfälle att bli aktiv är att komma på ett av våra medlemsmöten. Har du frågor eller vill bli aktiv, mejla oss på kristianstad@djurensratt.se

Du hittar oss även på facebook & instagram