Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Material att dela ut

Eftersom vi vill att så många som möjligt ska bli medvetna om djurens situation är materialet nedan kostnadsfritt. Vi anpassar dock mängden material efter portogränserna för att spara så mycket pengar som möjligt, vill du hjälpa Djurens Rätt att kunna nå ut till fler med vårt gratismaterial kan du skänka en gåva, hur du gör ser du här!

Materialet är framtaget i syfte att delas ut bland allmänheten för att inspirera och väcka intresse för djurens situation. Behöver du däremot underlag och fakta till t ex ett skolarbete gå gärna in och fördjupa dig i  våra frågor.

Skriv gärna ut materialet själv (t.ex. protestlistor). Beställt material får endast användas på sätt som följer organisationens val av arbetsmetoder och riktlinjer.

Är det viktigt att du får exakt det antal material du önskat ber vi dig ange det i rutan längre ned. Tyvärr har vi ingen möjlighet att leverera material utom Sverige. Klicka på plustecknet vid den kategori du är intresserad av och fyll i önskat antal av varje material du vill ha!

Här kan du beställa foldrar, namnlistor och informationsblad. Helt gratis! Material